Voor thuis

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Nieuw!
Toekomst Coderen Spel

Geen zorgen: we zien jouw toekomst niet als een spelletje. Maar deze game maakt het maken van de beste profiel-, studie- of loopbaankeuze wel stukken makkelijker!

Toekomst Coderen is een interactief app- en bordspel waarbij je spelenderwijs een beter beeld krijgt van jezelf. Met als belangrijkste output: een persoonlijk profiel dat je kunt gebruiken bij het maken van je keuze.

Iets voor jou? Bestel het spel!

LEUK

LEERZAAM

INTERACTIEF

Toekomst-Coderen-spel-voor-thuis-keuzepad
Toekomst Coderen Spel

Dit kan Toekomst Coderen jou opleveren:

Profielkeuze

Profielkeuze

Met Toekomst Coderen kom je er op een leuke manier achter waar je goed in bent. En nog belangrijker: wat je écht leuk vindt. Op naar drie vmbo, vier havo of vwo!

Studiekeuze

Studiekeuze

Toekomst Coderen geeft je waardevolle inzichten, zodat je beter jouw (nieuwe) koers kunt bepalen. Het rapport biedt concrete handvatten om op kiesmbo.nl of studiekeuze123.nl je weg te vinden naar de studie die bij je past.

Loopbaankeuze

Loopbaankeuze

Je bent bijna afgestudeerd. Maar wat voor baan past het beste bij jou? Ook bij het maken van keuzes voor je loopbaan is dit spel prima geschikt!

Meer weten over dit spel?

Bekijk de video en ontdek hoe het spel werkt.

Succes gegarandeerd!

Jongeren en ouders aan het woord

Toekomst Coderen

Bestel het spel

EEN SPEL DAT JOUW KIND HELPT KEUZES TE MAKEN

Het Toekomst Coderen spel voor thuis koop je voor € 49,95 (excl. verzendkosten € 6,75). Een kleine investering met een grote opbrengst!

Vul hieronder het bestelformulier in. Na ontvangst van de bestelling ontvang je een bevestiging van je bestelling en de factuur. 

Na ontvangst van je betaling wordt het spel zo snel mogelijk verstuurd.

Toekomst-Coderen-Spel-interactief
Toekomst-Coderen-Spelmat
Toekomst-Coderen-Spel-app
Toekomst-Coderen-Studiekeuze-hulp
Toekomst Coderen Spel voor thuis
Scroll naar boven