Gratis E-book

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Slimme Studiekeuze
Stappengids

Studiekeuzestress? Niet nodig! Kiezen wordt namelijk een stuk makkelijker met de Slimme Studiekeuze Stappen Gids. Die biedt je de houvast om dichter bij de studie te komen die het beste bij je past. Met relevante tips, opdrachten en achtergrondinformatie begeleiden we je in je keuzeproces. Superhandig dus!

Maar er is meer. Door de Slimme Studiekeuze Stappengids leer je ook jezelf beter kennen. Reken maar dat je daardoor sneller een studie vindt die past bij wie je bent, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ook fijn: in de gids staan alle onderwijsinstellingen Zuid-Nederland keurig voor je op een rij.

Benieuwd naar de Slimme Studiekeuze Stappengids?
Download ‘m hier!

Groepsfoto-4-Studiekeuze-ZUID-1024x913

Studiekeuze Zuid

De Slimme Studiekeuze Stappen Gids is een initiatief van Studiekeuze Zuid: een enthousiaste club van zes professionele en bevlogen studiekeuzecoaches uit Brabant en Limburg. Met achtergronden in de onderwijs- en opleidingswereld én een bak aan ervaring op het gebied van coaching en begeleiding helpen we jongeren samen naar de beste studiekeuze. Onze werkwijze is positief, vrolijk en oprecht. Maar nog belangrijker: we hebben alle aandacht voor jou.

De coaches van Studiekeuze ZUID vindt je in:

Heesch (Keuzepad – Judith Oltmans)
Oisterwijk (Flooow Coaching – Reggie van Himbergen)
Geldrop (Studiekeuze Geldrop – Annelies Hovestad)
Roosendaal (Sense YOU – Fenna Schrauwen)
Oosterhout (Studiekeuze Succes – Emi Salas)
Roermond (Young Talent Coach – Sjoerd Bongaerts)

Scroll naar boven