FAQ

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Veelgestelde vragen

Dat ligt helemaal aan wat je zoekt en in welke levensfase je zit. Sta je voor je eerste studiekeuze? Voldoet je studie niet aan je verwachtingen? Of wil je een tussenjaar? Er is altijd een traject dat goed bij jouw situatie past.

Door daar samen energie in te stoppen! We houden je een spiegel voor, geven je een klein beetje huiswerk mee en begeleiden je persoonlijk. Met elkaar gaan we aan de slag en maken we een plan. En belangrijker nog: een keuze!

Geen nood: je bent niet de eerste en zeker niet de laatste. Soms is een studie gewoon niet (helemaal) wat je ervan verwacht had. Of er zijn andere redenen waardoor je wat anders wil. Samen brengen we je situatie opnieuw in kaart.

Zonde! Een tussenjaar kan je namelijk juist heel veel opleveren. Bij Keuzepad noemen we het ook liever een ervaringsjaar. Het is wel belangrijk om een plan te maken. Lees samen met je ouders maar eens hoe we dit traject aanvliegen.

Vervelend! Maar geen zorgen: Er zijn meer studies die bij jou passen. Bovendien is er vaak wel een alternatief voor je numerus fixus studie. Daar gaan we samen naar op zoek, met onder andere een studie-interessetest en persoonlijkheidsprofiel. Reken maar dat we wat vinden!

Dat hangt er vanaf welke traject je kiest. Bekijk ze op je gemak, en bepaal welk traject het beste bij je hulpvraag past. Of neem contact met me op; dan bepalen we dat samen. Hopelijk laat je je niet remmen door de kleine investering. De opbrengst van een traject is altijd (veel) groter!

Lastig kiezen?

We helpen je graag aan het traject dat het beste bij je past

Scroll naar boven