Over mij

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Hallo!

Goudeerlijk, onbevangen en serieus. Maar ook beïnvloedbaar en onzeker.
Nee, dit gaat niet over mij, maar over de mensen met wie ik het liefste werk: jongeren! Vanuit mijn passie voor deze doelgroep, schoolde ik me in 2017 om tot jongerencoach. Met als specialisme: studiekeuzebegeleiding.

Als moeder van drie zag (en zie!) ik de worsteling van opgroeiende jongeren. Het ontdekken van hun eigen identiteit speelt daarbij een grote rol. Wie ben ik? Wat vind ik leuk? En wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Veel vraagtekens! En dan moet je ook nog eens kiezen uit tientallen studies… Of voor de beste invulling van een tussenjaar natuurlijk.

Ik help jongeren om een goede passende keuze te maken. Samen gaan we op zoek naar je talenten en passies, zonder externe prikkels en invloeden. Door jouw zelfinzicht te vergroten, kom je erachter je wie je bent, wat je kunt en wat je wil. Heb je dat eenmaal helder? Dan is kiezen ineens een stuk makkelijker!

Kennismaken? Lijkt me leuk!

Judith Oltmans Keuzepad
Scroll naar boven