Tempo

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Tempo Traject

Dit traject is een verkorte versie van het traject ‘Compleet’. We verdelen vier uur persoonlijke coaching over drie sessies. Op basis van een persoonlijkheidstest en diverse thuisopdrachten brengen we in maximaal twee maanden jouw ideale studie(s) in beeld.

Uiteraard is een studie-interessetest onderdeel van dit traject. Net zoals een uitgebreid actieplan waarmee je na afloop zelfstandig op pad kunt.

Tempo Traject Keuzepad

Hoe gaan we te werk?

Startgesprek

kennismaking - jouw doel helder krijgen - uitstippelen van jouw traject

Begeleiding op maat

4 uur coaching, verdeeld over drie gesprekken

Assessment

Student Profiel Analyse of Talent Focus

Opdrachten

we gaan DOEN en praten. Met af en toe een opdracht voor thuis

App

ik sta altijd stand-by via whatsapp

Duur

1,5 tot 2 maanden

Kosten: € 519,00

Of volg één van onze andere trajecten:

Met dit traject kies je voor het complete pakket. Via intensieve coaching, een uitgebreid persoonlijkheidsonderzoek en een actieplan stomen we je in maximaal drie maanden klaar voor de toekomst. Voor als je het echt nog niet weet…

Stevig in je schoenen

Je kunt pas een goede (studie)keuze maken als je lekker in je vel zit. In dit traject werken we aan je zelfvertrouwen, zodat je met een fijn gevoel kunt nadenken over de volgende stap in je leven.

S.O.S.

Help! Je moet snel een studiekeuze maken. Maak je geen zorgen: in recordtempo brengen we je voorkeuren, passies en persoonlijkheid in beeld. Reken maar dat jij straks weet wat je wil.

Tussenjaar

Veel jongeren kiezen voor een tussenjaar om even pas op de plaats te maken. Maar die tijd wil je natuurlijk niet nutteloos uitzitten. Samen maken we een passend plan voor de beste invulling.

Persoonlijkheidsonderzoek

Met een persoonlijkheidsonderzoek brengen we in beeld wie je bent, waar je blij van wordt en wat je talenten zijn. Want je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. We hebben verschillende opties.

Lastig kiezen?

We helpen je graag aan het traject dat het beste bij je past

Scroll naar boven