Stevig in je schoenen

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Stevig in je schoenen traject

Dit traject kun je als los programma of naast een van de studiekeuzetrajecten volgen. Het gaat hier namelijk om jou, en niet per se om een studiekeuze. Pas als je stevig in je schoenen staat, kun je goed vooruitkijken en plannen maken.

Jij bepaalt het tempo, de plek waar we praten en onze aanpak. Wij geven je tips, handvatten en oefeningen om voor jezelf de beste keuzes te maken. Samen vertrekken we vanaf nul en bepalen we het einddoel van dit traject.

Stevig in je Schoenen Traject - Keuzepad

Hoe gaan we te werk?

Startgesprek

kennismaking en vaststellen doelen

Intake

samen maken we jouw leerdoel heel scherp en concreet

Begeleiding op maat

gesprekken van 1,5 uur. Uit het startgesprek wordt duidelijk hoeveel we er nodig denken te hebben. (In een offerte staat alles samengevat).

Assessment

samen bepalen we of een persoonlijkheidsonderzoek nodig is, en zo ja welke

Opdrachten

we gaan DOEN en praten. Met af en toe een opdracht voor thuis

Duur

maximaal 6 maanden

Kosten: maatwerk

Of volg één van onze andere trajecten:

Met dit traject kies je voor het complete pakket. Via intensieve coaching, een uitgebreid persoonlijkheidsonderzoek en een actieplan stomen we je in maximaal drie maanden klaar voor de toekomst. Voor als je het echt nog niet weet…

Tempo

Wil je snel de juiste studiekeuze maken, maar twijfel je tussen verschillende paden? Dan is dit traject jou op het lijf geschreven! Op basis van een persoonlijkheidsonderzoek gaan we samen aan de slag.

S.O.S.

Help! Je moet snel een studiekeuze maken. Maak je geen zorgen: in recordtempo brengen we je voorkeuren, passies en persoonlijkheid in beeld. Reken maar dat jij straks weet wat je wil.

Tussenjaar

Veel jongeren kiezen voor een tussenjaar om even pas op de plaats te maken. Maar die tijd wil je natuurlijk niet nutteloos uitzitten. Samen maken we een passend plan voor de beste invulling.

Persoonlijkheidsonderzoek

Met een persoonlijkheidsonderzoek brengen we in beeld wie je bent, waar je blij van wordt en wat je talenten zijn. Want je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. We hebben verschillende opties.

Lastig kiezen?

We helpen je graag aan het traject dat het beste bij je past

Scroll naar boven