Het verhaal van Rianne

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Rianne is dolblij dat haar zoon Stijn (17) weer lekker in zijn vel zit.

We zochten iemand die Stijn verder kon helpen. Hij begon op de middelbare school op tweetalig vwo, ging toen naar de havo en moest uiteindelijk naar de mavo. Stijn was heel onzeker en had een negatief zelfbeeld. Daar worstelde hij als puber erg mee. En dan moest hij na het behalen van zijn diploma ook nog eens een goede vervolgstudie kiezen…

Als ouders vonden we een goede keuze belangrijk. Maar we zochten ook naar een boost voor zijn persoonlijke ontwikkeling. Vlak voordat Stijn met Judith aan de slag ging, kwamen we erachter dat hij ADD heeft. Daardoor vindt hij het lastig om te plannen en het overzicht te bewaren. Judith bracht al het goede in Stijn naar boven. Hij ging meer en meer in zichzelf geloven. Bijna magisch!

Keuzepad heeft ons als ouders ook veel gebracht. We hebben geleerd dat een goede keuze vooral over plezier gaat; niet over niveau of baanzekerheid. Stijn zit nu in het tweede jaar van de mbo-opleiding Dier en Gedrag. Daar krijgt hij onder meer persoonlijke begeleiding bij het plannen. Door de hulp van Judith heeft Stijn de juiste keuze gemaakt. Maar wat nog veel belangrijker is: hij zit weer ouderwets lekker in zijn vel.

Het verhaal van Rianne | Keuzepad

Lastig kiezen?

We helpen je graag aan het traject dat het beste bij je past

Scroll naar boven