Compleet

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Compleet Traject

Dit traject bevat zes uur persoonlijke coaching, verdeeld over vier of vijf sessies. Na een kennismaking starten we een persoonlijkheidsonderzoek. Dat is ons vertrekpunt. Daarna ga je aan de slag met opdrachten en oefeningen waarbij je jezelf beter leert kennen. Wie ben je eigenlijk? En waar ben je goed in?

De gesprekken en thuisopdrachten wisselen elkaar af. Op basis van jouw voorkeuren en passies zoomen we steeds verder in op de studies en banen die het beste bij je passen.

We sluiten het traject af met een heldere samenvatting: een top-3 van studies en een uitgebreid actieplan. Natuurlijk houdt het hier niet op. Na een aantal weken knopen we eventuele losse eindjes aan elkaar. En ook na dit traject blijf ik graag je hulplijn; telefonisch of digitaal.

Standaard Keuze Traject | Studiekeuze

Hoe gaan we te werk?

Startgesprek

kennismaking - jouw doel helder krijgen - uitstippelen van jouw traject

Begeleiding op maat

6 uur coaching, verdeeld over vier à vijf gesprekken

Assessment

een persoonlijkheidsonderzoek wat het beste past bij jouw doel

Opdrachten

we gaan DOEN en praten. Met af en toe een opdracht voor thuis

App

ik sta altijd stand-by via whatsapp

Nazorg

een paar weken na afronding van je traject knopen we eventuele losse eindjes aan elkaar (online of face to face)

Duur

2 tot 3 maanden

Kosten: € 709,00

Of volg één van onze andere trajecten:

Wil je snel de juiste studiekeuze maken, maar twijfel je tussen verschillende paden? Dan is dit traject jou op het lijf geschreven! Op basis van een persoonlijkheidsonderzoek gaan we samen aan de slag.

Stevig in je schoenen

Je kunt pas een goede (studie)keuze maken als je lekker in je vel zit. In dit traject werken we aan je zelfvertrouwen, zodat je met een fijn gevoel kunt nadenken over de volgende stap in je leven.

S.O.S.

Help! Je moet snel een studiekeuze maken. Maak je geen zorgen: in recordtempo brengen we je voorkeuren, passies en persoonlijkheid in beeld. Reken maar dat jij straks weet wat je wil.

Tussenjaar

Veel jongeren kiezen voor een tussenjaar om even pas op de plaats te maken. Maar die tijd wil je natuurlijk niet nutteloos uitzitten. Samen maken we een passend plan voor de beste invulling.

Persoonlijkheidsonderzoek

Met een persoonlijkheidsonderzoek brengen we in beeld wie je bent, waar je blij van wordt en wat je talenten zijn. Want je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. We hebben verschillende opties.

Lastig kiezen?

We helpen je graag aan het traject dat het beste bij je past

Scroll naar boven