S.O.S.

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

S.O.S. Traject

Omdat de tijd dringt, maken we telefonisch of digitaal kennis met elkaar. Thuis doe je de persoonlijkheidstest, die we samen uitgebreid bespreken.

Ik geef je graag tips hoe je hiermee verder moet, en wat belangrijk is bij het kiezen van een passende studie.

SOS Traject Keuzepad

Hoe gaan we te werk?

Startgesprek

kennismaking - jouw doel helder krijgen - uitstippelen van jouw traject

Assessment

Student Profiel Analyse of Talent Focus

Begeleiding op maat

uitgebreide terugkoppeling op je assessment

Duur

2 tot 3 weken

Kosten: € 265,00

Of volg één van onze andere trajecten:

Met dit traject kies je voor het complete pakket. Via intensieve coaching, een uitgebreid persoonlijkheidsonderzoek en een actieplan stomen we je in maximaal drie maanden klaar voor de toekomst. Voor als je het echt nog niet weet…

Tempo

Wil je snel de juiste studiekeuze maken, maar twijfel je tussen verschillende paden? Dan is dit traject jou op het lijf geschreven! Op basis van een persoonlijkheidsonderzoek gaan we samen aan de slag.

Stevig in je schoenen

Je kunt pas een goede (studie)keuze maken als je lekker in je vel zit. In dit traject werken we aan je zelfvertrouwen, zodat je met een fijn gevoel kunt nadenken over de volgende stap in je leven.

Tussenjaar

Veel jongeren kiezen voor een tussenjaar om even pas op de plaats te maken. Maar die tijd wil je natuurlijk niet nutteloos uitzitten. Samen maken we een passend plan voor de beste invulling.

Persoonlijkheidsonderzoek

Met een persoonlijkheidsonderzoek brengen we in beeld wie je bent, waar je blij van wordt en wat je talenten zijn. Want je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. We hebben verschillende opties.

Lastig kiezen?

We helpen je graag aan het traject dat het beste bij je past

Scroll naar boven