Tussenjaar

Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar ben je goed in? En wat typeert jou als persoon? Als je dat weet, wordt kiezen veel makkelijker. Gaan we samen op pad?

Tussenjaar

Om met de deur in huis te vallen: een tussenjaar is eigenlijk een ervaringsjaar. Een pauze kan namelijk heel nuttig zijn en je veel moois opleveren. Denk aan het opdoen van levensvaardigheden die je niet in de schoolbanken leert. Die kun je vervolgens goed gebruiken om je (studie-)loopbaan het beste vervolg te geven.

Maar dan moet je wel een duidelijk doel voor ogen hebben. Daarom brengen we de kansen en risico’s van je ervaringsjaar samen in beeld. Daarbij stellen we heel gericht een plan op met concrete acties om van idee naar uitvoering te komen.

Je begrijpt: dit traject is altijd maatwerk. Verwacht dus geen vastgesteld aantal sessies of huiswerk, maar een flexibel programma dat we samen invullen.

Tussenjaar Begeleiding - Keuzepad

Hoe gaan we te werk?

Startgesprek

kennismaking - vaststellen van je leerdoel

Begeleiding op maat

gesprekken van 1,5 uur. Uit het startgesprek wordt duidelijk hoeveel we er nodig denken te hebben. (In een offerte staat alles samengevat).

Assessment

samen bepalen we of een persoonlijkheidsonderzoek nodig is, en zo ja welke

Opdrachten

we gaan DOEN en praten. Met af en toe een opdracht voor thuis

App

ik sta altijd stand-by via whatsapp

Duur

1,5 tot 2 maanden

Kosten: Maatwerk

Of volg één van onze andere trajecten:

Met dit traject kies je voor het complete pakket. Via intensieve coaching, een uitgebreid persoonlijkheidsonderzoek en een actieplan stomen we je in maximaal drie maanden klaar voor de toekomst. Voor als je het echt nog niet weet…

Tempo

Wil je snel de juiste studiekeuze maken, maar twijfel je tussen verschillende paden? Dan is dit traject jou op het lijf geschreven! Op basis van een persoonlijkheidsonderzoek gaan we samen aan de slag.

Stevig in je schoenen

Je kunt pas een goede (studie)keuze maken als je lekker in je vel zit. In dit traject werken we aan je zelfvertrouwen, zodat je met een fijn gevoel kunt nadenken over de volgende stap in je leven.

S.O.S.

Help! Je moet snel een studiekeuze maken. Maak je geen zorgen: in recordtempo brengen we je voorkeuren, passies en persoonlijkheid in beeld. Reken maar dat jij straks weet wat je wil.

Persoonlijkheidsonderzoek

Met een persoonlijkheidsonderzoek brengen we in beeld wie je bent, waar je blij van wordt en wat je talenten zijn. Want je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. We hebben verschillende opties.

Lastig kiezen?

We helpen je graag aan het traject dat het beste bij je past

Scroll naar boven